Programma vader en zoon weekend

We hopen natuurlijk dat je 1 tot en met 3 juni 2018 in je agenda geblokkeerd hebt. Dit willen jullie immers niet missen.
Het programma voor het weekend van 2018 is natuurlijk nog niet bekend. Immers hebben we net de vorige versie achter de rug. Het programma van 2018 zal zeker net zo spectaculair zijn als voorgaande jaren. Misschien nog wel leuker. Want we hebben weer leuke onderdelen voor het programma van 2018. En ben je dan tenslotte in de stemming gekomen? Dan zou ik zeker op de knop "aanmelden" klikken.

Om een indruk te krijgen zien jullie hier het programma van 2017:

Vrijdag 16 juni 2017

we eten pizza tijdens het vader en zoon weekend17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. We eten vanavond een zelf gemaakte pizza. Want we hebben nu een hout gestookte oven waar je heerlijk pizza in kan bakken. Iedereen mag zelf een eigen pizza maken en beleggen met van alles wat je lekker hierop vindt. Wat dacht je van ananas, ham, salami, vis, olijven, champignons, artisjokken, paprika, kaas en natuurlijk de lekkere tomatensaus. Natuurlijk houden wij ook rekening met diëten en allergie tijdens het weekend. Bij het aanmelden krijgt u ook de mogelijkheid om dit aan ons te melden. Heeft u dat nog niet gedaan? Een allergie of dieet meldt u hier aan ons.

20:00 – 21:30 uur Klootschieten:
Klootschieten op het vader en zoon weekend 2017 in het bos. Klootschieten doe je met een houten bal de gevuld is met lood. Vroeger werd dit met een klomp harde aarde of klei gespeeld. Een aardkloot. Maar tegenwoordig speelt men met een houten bal. Bij klootschieten kijken we wie het parcours aflegt in zo min mogelijk worpen.

21:30 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken:
Na terug komst van het bosspel gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op. 

Zaterdag 17 juni 2017

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.
 
10:00 – 11:30 uur: Roofvogelshow
roofvogelshow tijdens vader en zoon weekend 2017Adelaar Harly in de roofvogelshow tijdens het vader en zoon weekend 2017We krijgen vanochtend een beroemde vogel op bezoek op de camping. Namelijk Harly. U kent Harly niet? Harly is de arend die voor elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles door het stadion in Deventer vliegt. Natuurlijk komt Harly niet allen. Zo zullen er ook allerlei valken mee komen, Uilen, Karakara's en nog een verrassing van zes kilo zwaar en twee meter twintig in de breedte. Vooraf aan de show worden alle vogels opgesteld om fantastische foto's te maken en kennis te maken met de vogels. Deze show wordt verzorgd door Valkerij Rijssen die al heel wat jaren met hun zeer mooie vogels leuke shows voor iedereen brengen. 

14:00 – 16:30 uur: Vogelhuisjes maken
vogelhuisjes maken tijdens het vader en zoon weekend
Tijdens het vader en zoon weekend maken we veelvuldig gebruik van de natuur. En juist voor die natuur gaan wij nu eens wat terug doen. We gaan namelijk vogelhuisjes maken. Je kan kiezen uit allerlei modellen om te maken maar laat vooral je eigen fantasie er op los gaan. Natuurlijk is er hulp voor al het gevaarlijke boor- en zaagwerk. Ook kan je hem een leuk kleurtje geven. Je kan er voor kiezen om je vogelhuisje na afloop van het vader en zoon weekend mee naar huis te nemen maar je mag hem ook later dit weekend ophangen in een speciale boom die we hiervoor hebben uitgekozen op de camping welke we helemaal willen vol hangen met vogelhuisjes. Een soort vogelflat gaan we dus maken.

 

gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekend

17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De vader en zoon barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Bos doordram tocht
Alle deelnemers worden opgesplitst in teams die op een speciale manier worden "gedropt" op een geheime plaats in het bos. Vanaf dit punt start er een puzzeltocht weer terug naar de camping. Onderweg zullen er opdrachten vervuld moeten worden om weer een stuk van de route terug te bemachtigen.

Zondag 18 juni 2017

Het is vaderdag tijdens het vader en zoon weekend 201708:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag. 

09:30 – 10:00 uur: De kinderen verzamelen bij de recreatieruimte
Vandaag is het Vaderdag en dan moet papa nog even verrast worden. Dus papa's blijven hier tot 10:00 uur nog even weg!

10:00 - 10:30 uur De papa's zijn van harte welkom
De papa's verwachten we om klokslag 10:00 uur bij de recreatieruimte. Want op hun wacht een gezellige verrassing voor Vaderdag!

10:30 – 12:00 uur: workshop Schermen
Schermen dat zie je niet zo veel. Maar toch is het hel leerzaam om deze disciplines te leren. We krijgen een workshop schermen van Niels die voor iedereen een vest, masker en een handschoen mee neemt.  Wat volgt is een korte introductie en inleiding. Niels verteld iets over de geschiedenis van het schermen en laten de verschillende disciplines zien. Sabel, degen en floret. Daarna krijgen jullie het materiaal aangereikt en gaan we met het hele team tegelijk aan de slag. Iedereen in stelling?  “Engarde”  De leukste manier van leren is door het gewoon te doen.  Stap voor stap ervaren de deelnemers het schermen.Nadat we het verdedigen en aanvallen onder de knie hebben is iedereen in korte tijd klaar voor het duel. workshop schermen tijdens het vader en zoon weekend 2017 De etiquette /regels,  het groeten en elkaar bedanken worden niet vergeten. Er wordt met teams geduelleerd en tijdens de finale wordt bepaald wie er met de de ere- titel “koning” van het schermen naar huis mag.  

 

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren. 

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
Om het weekend af te sluiten hebben we nog een paar leuke programma onderdelen. Jullie hebben de keuze uit voetbal, boogschieten en dit jaar voor het eerst darten. Heb je dus thuis je eigen door "Barnie" gesigneerde dartpijlen? Neem ze dan mee voor het geluk! 

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vader en zoon weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2018 en dan is er vast weer een vader en zoon weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.   

 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping.
Wanneer je deelnemers in de familie hebt die ook deelnemen aan het stoere meiden weekend. En je maakt gebruik van dezelfde tent of caravan. Dan kun je deze de week tussen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend gratis laten staan.
Het vader en zoon weekend zit natuurlijk boordevol activiteiten. Een druk weekend zullen we maar zeggen. Om de spaarzame tijd die de meeste vaders met hun zonen kunnen besteden te verlengen hebben we het “vader en zoon opbouw weekend”. U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?


Kunt u zich nog geen beeld vormen van dit fantastische weekend. Kijk dan eens hier de films van het vader en zoonweekend 2014 of 2015. 

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier

Zodra wij meer informatie voor u hebben over het programma vindt u het hier!

wat was er vorig jaar in dit weekend te doen? Hier kan je kijken wat het programma in 2016 te bieden had.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?