fbpx
te gaan tot het vaderenzoonweekend 2021
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Helaas heeft de organisatie vanwege het Corona virus moeten besluiten om het vader en zoon weekend van 2020 te annuleren. We hopen allen in goede gezondheid weer een weekend te organiseren in 2021. En wel van 4 tot en met 6 juni.

 

 

Welkom op de website van het vader en zoon weekend

U vraagt zich misschien af wat dit is?

Al vele jaren vindt op Camping Starnbosch in het groenste dorp van Nederland, Dalfsen, het enige echte vader en zoon weekend plaats. Ook komend jaar hebben we weer een extra feestelijk programma voor het vader en zoon weekend. Nu is het weer wachten op het weekend van 4 tot en met 6 juni 2021.

De vaders doen samen met hun zonen allerlei “mannen dingen” in dit weekend. Naast het nodige entertainment om naar te kijken is er genoeg te doen in zo'n weekend. Allerlei spannende spel- en doe-activiteiten, natuurlijk voor stoere mannen, staan er op het programma. En de vader en zoon barbecue mag natuurlijk niet ontbreken. Een uitstekend weekend dus om de vader - zoon band weer eens aan te halen. Vele vaders en zonen staan dan ook weer te popelen tot we van start gaan.

het vader en zoon weekend in 2019 was weer top!

Het vader en zoon weekend is geschikt voor alle leeftijden. Dus niet alleen voor kleine kinderen. 

Hou de datum vrij in uw agenda voor het komende Vader en Zoon Weekend. 4 tot en met 6 juni 2021. 

Bent u al om? U kunt zich al aanmelden. Of moeten we u nog overhalen om ook gezellig te komen naar het vader en zoon weekend? Kijk dan naar het programma welke wij de vaders en zonen gaan bieden. Of kijk naar het filmverslag.

Voor de ongeruste dames. Het zal de mannen aan niets ontbreken. We zorgen voor heerlijk eten voor ze. U krijgt ze ook weer heel terug zondagmiddag (wel een beetje uitgeblust). En willen de dames alles nog even checken vooraf? Daar hebben we het vader en zoon opbouw weekend voor!

 stoere vaders - vader en zoon weekend  vuurspuwen - vader en zoon weekend  sterkste man van nederland - vader en zoon weekend

Naast dat u met uw eigen tent, caravan of camper komt hebben we op Camping Starnbosch ook diverse huur mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit huur caravans, tenten, trekkershutten, diverse huisjes en 6 persoons-, 8 persoons- en een 12 persoons groepsaccommodatie. En dit alles tegen speciale "vaderenzoonweekend tarieven".

U kunt hier bekijken wat de kosten zijn voor het vader en zoon weekend 2020. Voor meer info over de accommodaties kunt u terecht op de website van Camping Starnbosch. Mocht u nog vragen hebben kijk dan eerst tussen de veel gestelde vragen. Maar mocht uw vraag er dan niet tussen staan stel hem gerust aan de organisatie.