fbpx

Aanmelden vader en zoon weekend 2020

Middels dit formulier kunt u een aanmelding doen voor het vader en zoon weekend 2020

De tarieven voor 2020 zijn als volgt:
Kosten per deelnemer (zowel vaders als zonen) € 47,50
Kampeerplaats bos of park gedeelte met elektra € 32,50
Speciaal vader en zoonweekend T-shirt € 12,50
Genoemde prijzen zijn excl. € 1,-- toeristenbelasting per persoon per overnachting en excl. SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in toiletgebouw.
Een kampeerplaats is voor één tent of caravan met maximaal één bijzettentje.

Naast het boeken van een kampeerplaats is het ook mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief een huur accommodatie te huren. De kosten zijn als volgt (tarieven voor het gehele weekend; bovenstaande kampeerplaats kosten vervallen bij huur van deze accommodaties):
4 persoons Boslodge € 160,-
4 persoons Woodlodge € 160,-
4 persoons caravan € 110,-
4 persoons Trekkershut € 80,-
4 personen de Sparrenhut € 140,--
4 personen de Populierenhut € 185,--
4 personen boomhut het Kraayennest € 185,--
6 persoons vakantiehuis € 210,-
6 persoons Safaritent € 135,--
8 persoons Beuken- en Eikenhut € 310,--
10 persoons Wilgenhut € 310,--
14 persoons groepshuis "De Jachthut" € 410,--

De huurtarieven zijn voor het hele weekend. U hoeft pas uit te checken na afloop van het evenement! De huur tarieven zijn excl. toeristenbelasting en excl. eventuele schoonmaakkosten. Meer informatie over de huur van deze accommodaties vindt u op de website van Camping Starnbosch.

Een rekenvoorbeeld: 1 vader met 2 kinderen, kampeerplaats met elektra van vrijdag t/m zondag:
3 x € 47,50 voor personen; € 32,50 kampeerplaats; 6 x € 1,-- toeristenbelasting; douchegebruik € 3,--; totaalbedrag € 184,--

Wanneer u al verblijft op Camping Starnbosch en u wilt zich ook aanmelden voor het vader en zoon weekend is dit ook
mogelijk voor € 47,50 per deelnemer.

Om het “groepsgevoel” wat te bevorderen boeken we standaard de kampeerplaatsten van de deelnemers bij elkaar. Want het is ook gezellig om vlak bij elkaar te kamperen en s‘avonds nog gezellig bijvoorbeeld een drankje met elkaar te drinken. Natuurlijk staat het jullie vrij om ook elders een plekje te zoeken. Klik hier voor de kaart van de camping.

Het T-shirt voor het Vader en Zoon Weekend 2020
Het is mogelijk om bij uw boeking een speciaal vader en zoon T-shirt mee te bestellen. De T-shirts kosten € 12,50 per stuk.
Ze zijn verkrijgbaar in de maten 104, 116/128, 140/152, 164, 176, xs, s, m, l, xl, 2xl en 3xl. Ook uw maat zit er vast bij!
de afbeelding hiernaast is het shirt voor dit jaar. Een groen shirt met witte opdruk.

Ook dit jaar hebben wij weer een vader en zoon opbouwweekend. U kunt dit weekend met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.

Maar dit jaar is het nog mooier. Want u heeft ook de mogelijkheid om het weekend erna voor ook € 40,-- er bij te boeken met dezelfde regeling voor onbewoond verblijf van uw kampeermiddelen. U hoeft dus niet voor 1 weekend alles tevoorschijn te halen.

Wanneer u op de knop verzenden drukt zullen wij zo spoedig proberen uw aanmelding te verwerken. Daarna zult u de bevestiging ontvangen.
Door het drukken op de knop verzenden gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Wilt u een "vinkje" zetten bij "ik ben geen robot" hieronder. Dit is helaas noodzakelijk om bergen spam E-mail te voorkomen.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?