fbpx

Allergie deelnemer vader en zoon weekend 2020

Wanneer er deelnemers zijn met een speciale allergie of dieet let dan even op. Tot een aantal jaren terug hebben wij getracht om voor de deelnemers met een allergie of dieet een vervangende maaltijd of iets dergelijks te regelen. Dit gaf voor de organisatie erg veel problemen daar er toch specifieke gevallen tussen zitten waar weer (bijna) extra kennis voor noodzakelijk is. Ook gaf dit een enorme werkdruk op het catering gedeelte waar bij gehouden moet worden wie wat te eten krijgt. Wij vragen u om zelf een alternatief product of maaltijd mee te nemen. Dan voorkomen we zeker fouten. U weet immers zelf het beste wat wel en niet mag. Graag willen we wel alle allergieën en diëten gemeld hebben. Dan nemen wij voor aanvang van het weekend contact met u op wat onze catering op het menu heeft staan zodat u de maaltijden of het drinken kunnen aanpassen.
Met dit formulier kunt u een voedselallergie of een speciaal dieet voor één van de door u aangemelde deelnemers voor het vader en zoon weekend melden. Doet u nogmaals dit formulier invullen wanneer het meerdere personen betreft.

Wilt u duidelijk vermelden wat deze deelnemer niet mag hebben en eventueel een alternatief aanbevelen: Vermeld ook uw emailadres en telefoonnummer zodat wij bij onduidelijkheid met u contact op kunnen nemen.

Wilt u een "vinkje" zetten bij "ik ben geen robot" hieronder. Dit is helaas noodzakelijk om bergen spam E-mail te voorkomen.