fbpx

Helaas geen Vader en Zoon Weekend dit jaar……..

vader en zoon weekend geannuleerdHelaas kan het Vader en Zoon Weekend, welke gepland stond voor 12 t/m 14 juni dit jaar, niet doorgaan. Ook wij volgen de adviezen van de overheid betreffende het corona virus op. En hebben dus dit besluit helaas moeten nemen. Jullie gezondheid vinden we ook belangrijker dan ons jaarlijkse feestje. Aanmelden voor dit jaar is dus niet meer mogelijk en hebben wij alles verschoven naar volgend jaar.

We gaan het opnieuw proberen in 2021. Dan zal het vader en zoon weekend plaats vinden van 4 t/m 6 juni 2021. Hopelijk is alles dan weer normaal in de wereld en hebben wij voldoende tijd om een weekend te organiseren volgens de dan geldende overheidsadviezen.
Leuker kunnen we het helaas momenteel voor jullie niet maken. We hopen op jullie begrip.

Wat voor gevolgen heeft het Coronavirus op ons weekend?

wat voor gevolgen heeft het corona virus voor het vader en zoon weekendWe willen jullie graag even op de hoogte brengen wat het coronavirus voor gevolgen heeft op het Vader en Zoon Weekend. Hierbij gaan we uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de overheid. We begrijpen dat de huidige situatie bij jou voor bezorgdheid en vragen kan zorgen. Daarom zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij.

De organisatie blijft doorgaan met het organiseren van het weekend. Ook aanmelden voor het weekend blijft mogelijk. Heeft u twijfels over uw deelname? U kunt tot zondag 7 juni 2020, de zondag voor het Vader en Zoon weekend, kosteloos uw deelname annuleren.

Mocht het coronavirus aanleiding geven dat wij volgens richtlijnen van het RIVM of de overheid het weekend moeten annuleren krijgen alle deelnemers die al een betaling hebben gedaan deze natuurlijk weer terug. Het is voor iedereen een onzekere tijd en de situatie verandert dagelijks. We kunnen dus nog niet zeggen of het Vader en Zoon weekend wel of niet door gaat. Om dus niet straks in tijd nood te komen blijven wij doorgaan met de organisatie.
Om je hierover up-to-date te houden zullen we jullie verder informeren als er meer bekend is.

Uiteraard blijven wij de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM op de voet volgen en passen we de maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is. Tenslotte pas op elkaar en zorg goed voor elkaar.

Wij zoeken helpende handjes

Wij zoeken helpende handjes voor het vader en zoon weekendNiet iedereen weet het maar het vader en zoon weekend wordt geheel door vrijwilligers gedragen. Een groep enthousiaste kampeerders op camping Starnbosch heeft het stokje overgenomen toen een aantal jaren geleden de camping overging naar een nieuwe eigenaar. En deze groep staat nu aan het begin van hun zevende vader en zoon weekend. Alleen de laatste jaren stuit de groep op steeds hogere werkdruk bij de uitvoering van dit weekend. Zo zijn er altijd vele handjes nodig om de hele groep van eten en drinken te voorzien . Maar ook bij allerlei spelen kunnen we wat assistentie gebruiken. En als je dan met een klein team bent kan het wel eens te zwaar worden.
Nu zijn we dus op zoek naar jou, als je het leuk vindt om het team voor het vader en zoon weekend tijdens het weekend te ondersteunen.  Bijvoorbeeld om met de catering te helpen, wat varieert van de koffiekar die s ’morgens rond gaat, de salades en alles klaar maken voor de barbecue, de lunch-broodjes afbakken, lekkere maaltijden klaarmaken voor de vrijdagavond of het buffet opstellen.
Ook bij het sport en spel programma is er hulp nodig. Zo moet bijvoorbeeld een stormbaan ook volledig opgebouwd en ingepakt worden, bij bijvoorbeeld een bosspel zijn er spelonderdelen die bemand moeten worden en moet worden opgeruimd. En is er een demonstratie van iets is verlenen wij assistentie.
Meer informatie over dit alles en om je aan te melden als vrijwilliger kan je hier vinden.

 

EK voetbal liefhebber?

bioscoop op camping Starnbosch ook voor het EK voetbalBen je EK voetbal liefhebber en wil je eigenlijk ook wel naar het vader en zoon weekend? Nou dat is prima te combineren hoor. Want camping Starnbosch beschikt over een heuse bioscoop ruimte met echte bioscoop stoelen. Je hoeft dus niets van je favoriete sport te missen. Hier worden regelmatig sport evenementen bekeken en voor de jeugd bij slecht weer een leuke film. Dus wil je tussendoor de wedstrijden volgen die er tijdens het vader en zoon weekend zijn, geen probleem. Trek je oranje shirt aan en kom er bij zitten!

Psst de inschrijving is weer geopend.

inschrijving vader en zoon weekend 2020 geopendJa iedereen wakker geschud? We hebben de inschrijving voor het vader en zoon weekend 2020 kunnen openen. Het weekend is dit jaar van 12 tot en met 14 juni en natuurlijk weer op camping Starnbosch in Dalfsen.
Het programma voor dit weekend kunnen we helaas nog niet bekend maken daar er nog hard aan gewerkt en bedacht wordt. Maar natuurlijk wordt het net zo’n feest als andere jaren. De vaders en zonen die eerder zijn geweest kunnen dit beamen. Bent u nog niet bekend met het vader en zoon weekend en wel heel nieuwsgierig wat dit is. Kijk maar eens naar de foto’s van de afgelopen jaren of onze promotievideo.
De komende weken zal het programma beetje bij beetje bekend worden en leest u dit natuurlijk hier op de website.
We zijn benieuwd? Gaat u nu ook op de knop aanmelden drukken?

Vader en zoon weekend 2019 was weer top!

freestyle voetbal tijdens het vader en zoon weekend 2019Het vader en zoon weekend voor 2019 was weer een topper onder de afgelopen edities. Mede dankzij het mooie weer en de leuke programma onderdelen kunnen we enthousiast zijn over deze 13e keer vader en zoon weekend.

Op vrijdag werd iedereen ontvangen tijdens de Duitse avond met een brede sortering Bratwurst, Sauerkraut und Reibekuche. Na het eten begon de groep deelnemers aan de freestyle voetbal workshop, touwtrekken en het dribbel parcours. Aansluitend was het nog even een stokbroodje bakken boven het kampvuur. En na het bakken ging er natuurlijk lekker jam of appelstroop op. Hierna ging de gezelligheid weer verder op het Duitse plein tot het tijd was om de tent weer op te zoeken.

Lees Meer Vader en zoon weekend 2019 was weer top!

We zijn klaar voor aanvang

we kijken uit naar de start van het vader en zoon weekendHier op de camping wordt nog de hand gelegd aan de laatste voorbereidingen voor aanvang van het vader en zoon weekend 2019. Het gras is gemaaid en de dames van de catering hebben de keuken weer geheel ingericht met apparatuur. De T-shirts liggen weer bedrukt en gesorteerd klaar. En alle printers draaien weer op volle toeren in de voortent. We kijken er hier ook enorm naar uit om jullie allemaal te mogen begroeten. Het weer wordt ook prachtig. Vergeet dus zeker niet je zwembroek in te pakken. En dat geldt ook voor de papa’s! Hier nemen we, in het kader van de komende Duitse avond, alvast een lekker Duits biertje. Allemaal TOT MORGEN!

T-shirt 2019 nog tot dinsdag te bestellen

bestellen van het T-shirt kan nog tot dinsdagAls je toch nog zo’n uniek vader en zoon T-shirt wilt bemachtigen moet je snel zijn! De T-shirts zijn namelijk tot dinsdagavond 11 juni 22:00 uur te bestellen. Daarna gaan ze Bij Creavon in Dalfsen/Nieuwleusen er druk mee aan de gang om er voor ons weer zo’n vertrouwd logo op te maken. Dit jaar zijn de T-shirts zoals je kunt zien in de kleuren gold met een mooie bruine opdruk en kosten € 12,50 per stuk. Bestellen van alleen het T-shirt kan hier. Bestellen van een T-shirt en opgave kan hier.

Programma zaterdagochtend gewijzigd

klimmen over de stormbaan, of glijden op de buikschuifbaan of levend tafelvoetbalspelWe hebben het programma van het komende vader en zoon weekend nog spectaculairder weten te maken. Het creatieve programma hebben we ingeruild voor het volgende.
Met behulp van Hollewand evenementenverhuur uit Heino hebben we een leuk pakket aan attracties samengesteld voor de zaterdagochtend. Zo komt er een enorm grote stormbaan waarbij wij ons af vragen wie er de snelste is Papa of jij? Daarnaast komt er nog een 23 meter lange buikglijbaan om te kijken wie er het verste kan glijden. En tenslotte hebben we een leuk levends echt tafelvoetbal spel staan. Daarbij hebben we dus levende poppetjes in het veld staan (ja jullie) die aan de lange stok vast zitten die vanaf de zijkant van het spel door jouw teamleden wordt bedient. Ben je dus voetbalfan? Neem je favoriete shirt mee en trek hem aan!
We hopen dat jullie dit een leuke aanvulling vinden op het programma.

Het programma vader en zoon weekend 2019 is compleet!

workshop wushu tijdens het vader en zoon weekend 2019Eindelijk kunnen we jullie het volledige programma presenteren voor het vader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni aanstaande. Als laatste onderdeel hebben we voor de zondagochtend een wushu workshop kunnen toevoegen. In China heb je vele krijgskunsten. Die soms al wel meer dan 1000 jaar oud zijn. De meest bekende zijn Karate, Kungfu, taekwondo en nog vele anderen. Alles bij elkaar samengevat onder de naam Wushu. En een aantal van deze Wushu kunsten gaan wij doen in een workshop die ons wordt gegeven door Jarno van der Meulen. Onze deelnemers die er 6 edities geleden ook bij waren zullen bij het horen van deze naam denken “die komt me bekend voor”. Dat klopt. Jarno en een aantal van zijn leerlingen verzorgde voor ons toen een fantastische Budo demonstratie. Jarno gaat voor ons een leuke en leerzame workshop samenstellen.
Aanmelden kan natuurlijk nog. Doe het snel want over 27 dagen gaan we beginnen!

Zaterdagavond een QR-codetocht

scan de code maar eensHet bosspel voor het vaderen zoon weekend 2019 kunnen we ook bekend maken. Op zaterdagavond hebben we altijd een leuk spel in het bos. Ook dit jaar tijdens het vader en zoon weekend. We hebben dit jaar een QR-code tocht. Dit keer geen vel met papieren en opdrachten. Nee, lees onderweg de route en opdrachten af met je mobiel voorzien van een qr-code app. Natuurlijk lopen we niet alleen met de telefoon in de hand door het bos. Nee er moeten actief ook wat opdrachten worden uitgevoerd om weer een nieuwe QR-code met een aanwijzing te verdienen.
Bijna hebben we nu het programma van het vader en zoon weekend compleet. Nog 34 dagen namelijk en dan gaan we van start. Opgave is nog steeds mogelijk. Echter zijn er nog maar beperkt verhuur accommodaties beschikbaar door de enorme belangstelling dit jaar. 

veel fun tijdens het avondspelgezellig bosspel natuurlijk in het .... bosleuke opdrachten tijdens het avondspel op het vader en zoon weekend

Het wordt een natte bedoening tijdens het vader en zoon weekend!

Brandweer Dalfsen aanwezig bij het vader en zoon weekendIedere vader of zoon heeft er wel eens over gedroomd…. Om brandweer man te worden! Voor één keer gaat dat zeker lukken. Want de brandweer van Dalfsen komt het zaterdagmiddag programma van het vader en zoon weekend verzorgen. Zo geven ze een demonstratie van technische hulpverlening. Dat is bijvoorbeeld mensen die bekneld in een auto zitten te bevrijden. Daarnaast kunnen de vaders ook ervaren hoe je naar buiten moet komen in een huis vol met rook. Kunnen we zelf eens zo’n straalpijp vasthouden; natuurlijk met een flinke waterdruk. En tenslotte het materiaal en de auto’s van de Brandweer bekijken. Heb je vragen? Stel ze gerust. Want de brandweermannen zullen deze graag beantwoorden.
Het programma is hiermee weer een stukje completer geworden. Opgave voor het vader en zoon weekend 2019 is natuurlijk nog steeds mogelijk!

 

Het vrienden en familie weekend gaat niet door

vrienden en familie weekendHelaas kunnen we het vrienden en familie weekend voor dit jaar niet door laten gaan. Dit vanwege een tekort aan deelnemers. In tegen stelling tot het vader en zoon weekend, welke dit jaar zeer populair is, hebben we helaas veel te weinig deelnemers voor het vrienden en familie weekend om daar een fatsoenlijk programma voor in elkaar te zetten. Inmiddels hebben we de personen die zich wel hebben aangemeld een bericht gestuurd. Voor die gene die een combinatie met het vader en zoon weekend hebben geboekt. U kunt gewoon, als u dit wenst, tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van uw arrangement. De kosten voor deelname aan het vrienden en familie weekend krijgt u terug.  Voor de mensen die wel aanwezig zullen zijn zullen wij een leuke wandel- of fietstocht uitzoeken, een aantal uitgaanstips in de regio aanbieden en kunt u gebruik maken van het wellness-plein op camping Starnbosch.

Wat vinden jullie van de shirts voor 2019?

De shirts voor het vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekendDe T-shirts voor 2019 zijn bekend. Elk jaar is het weer een strijd om voor een kleur de T-shirts te kiezen. Want traditie getrouw proberen we elk jaar weer een nieuwe combinatie te vinden. En dit jaar is het weer gelukt. Voor het vader en zoon weekend hebben we met het gehele team gekozen voor een goud geel shirt met een bruine opdruk. Ook voor het vrienden en familie weekend moest er natuurlijk een T-shirt bedacht worden. Voor dit weekend hebben we voor een Irish green shirt gekozen met een witte opdruk. Wat vinden jullie van de shirtjes? Heb je je al aangemeld maar wil je toch nog een T-shirt er bij bestellen? Dat kan hier!
Aanmelden is ook nog steeds mogelijk. Voor het vader en zoon weekend klik je hier en voor het vrienden en familie weekend klik je hier.

Max moet ook aan de bak tijdens het vader en zoon weekend

formule 1 gp van FrankrijkOok tijdens het vader en zoon weekend wordt er een formule 1 race gereden. Dit weekend zijn alle teams te gast op het circuit Paul Ricard voor de grote prijs van Frankrijk. En onder de deelnemers van het vader en zoon weekend zijn er natuurlijk ook vast wat formule 1 fans die Max of misschien een andere coureur willen aanmoedigen. Jullie zijn allen van harte uitgenodigd om de race mee te komen kijken op een groot scherm in onze recreatieruimte. Dit onderdeel is ook een beetje eigenbelang voor een aantal organisatoren van het vader en zoon weekend. Want zij behoren ook tot de Max fans die zelfs de races hier op de zelfde plek soms diep in de nacht kijken. Neem je Max Verstappen shirt of pet mee en kom er gezellig bij zitten voor het grote scherm. Er is voldoende plaats.
Inmiddels is de organisatie druk met het invullen van het programma. We hebben al een aantal zaken kunnen invullen. Kijk hier maar eens naar het programma voor dit jaar. Er zijn nog een aantal leuke verrassingen voor het programma op komst. Opgave is ook nog steeds mogelijk.

Freestyler Josh komt op vrijdagavond

Freestyler Josh geeft ons een workshop tijdens het vader en zoon weekend 2019We kunnen alweer een stukje van het programma van het vader en zoon weekend 2019 bekend maken. In het kader van de Duitse avond, die we op de vrijdag houden, mag iets met “Fußbal” natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor kregen we van deelnemers Johan en Koen vorig jaar de tip om eens op zoek te gaan naar Freestyler Josh. Josh, die eigenlijk Joshua heet, is een ware balkunstenaar die de trucjes met de bal tot een hoog “wow” factor heeft gebracht. Wat hij toch allemaal met die bal kan…. Respect! En op de vrijdagavond van het vader en zoon weekend dit jaar komt hij ons dit ook leren. Kijk maar eens naar een youtube-video van Josh wat hij allemaal kan. Josh zal naast zijn demonstratie ons in 3 workshops de trucjes ook leren. Dus vaders en zonen, als je een favoriete voetbalclub hebt? Stop je voetbalshirt zeker in de koffer voor het vader en zoon weekend. Hebben jullie je al aangemeld?

 

Hoera, De inschrijving 2019 is geopend!

Ook dit jaar weer een leuk programma tijdens het vader en zoon weekendVandaag is de inschrijving voor het komende vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend geopend! Voor beide weekenden beloofd het weer een leuk programma te worden.

Vader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni 2019
Het programma krijgt voor het eerst een thema-avond er bij. Op de aankomst dag, vrijdag, hebben we de Duitse avond. Vol met al die lekkere Duitse lekkernijen bij het avond eten en een heuse party aan het einde van de avond. Natuurlijk zijn we ook bezig om het programma ook dit jaar met zeer leuke entertainment, workshops en spelen aan te vullen. Meteen aanmelden is hier mogelijk.

Vrienden en familie weekend van 5 t/m 7 juli 2019
Nieuw is het vrienden en familie weekend. Bij dit weekend mogen dus behalve de vaders en de zonen ook de mama’s, zusjes, opa’s & oma’s, de buren en al je andere vrienden mee komen. Bij dit weekend bieden we ook een leuk programma aan. In dit weekend zullen we ook gelijktijdig meerdere programma onderdelen laten plaatsvinden. Zodat iedereen iets kan zoeken naar zijn of haar keuze. Mama gaat lekker in de sauna terwijl papa en dochterlief mee doen met het bosspel. Natuurlijk hebben we in dit weekend ook naast een leuk programma aan sport en spel ook de catering inbegrepen. Er hoeft dus niet gekookt te worden. Meer informatie en aanmelden is mogelijk via de website www.vriendenenfamilieweekend.nl

U kent de weekenden niet? Het vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend zijn weekenden die vol zitten met vermaak door sport, spel en entertainment. Inclusief het avondeten op vrijdag en zaterdag en een heerlijke lunch op zondag middag. We proberen altijd een gevarieerd programma aan te beiden en bieden ook voldoende ruimte om even gezellig wat te drinken of om tot rust te komen. Voor meer indrukken kunt u het beste de video’s of foto’s bekijken op beide websites.

Heeft u er geen zin in om voor één weekend al die kampeerspullen bij elkaar te zoeken? U kunt ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief de weekenden verlengen. Zo kunt u een weekend ervoor, een weekend erna of zelfs beide er bij boeken. U kunt het weekend vooraf met uw hele gezin rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vrienden en familie weekend of vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Deze weekenden  kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.
Helemaal gezellig wordt het als u ook deelnemer bent aan beide weekend. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.
En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons verwarmde sanitair gebouw?

Heb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor deze weekenden op camping Starnbosch.

Balen, het is al weer afgelopen!

helaas is het vader en zoon weekend weer voorbijTsja dat is jammer. Het vader en zoon weekend van 2018 is al weer afgelopen. Maar we kunnen terug kijken op een top weekend. Zo begonnen we op vrijdag na een broodje shoarma met een bmx-demonstratie van Sietse van Berkel in het zwembad vanwege een verkeerd geplande bui regen. Sietse liet alle kinderen even proberen een trucje op zijn fietsen te doen. Zelfs toen zijn programma al voorbij was, was hij nog bezig met de kinderen. Daarna was het gezellig rond het kampvuur om daarboven een stokbroodje te bakken.
De volgende ochtend trommelde we de hele camping uit bed. We begonnen namelijk met een djembé workshop gegeven door Mustapha Seck. Een echte virtuoos op trommelgebied!. De middag stond in het teken van de politie/werk-hondenshow. Zeer indrukwekkend vonden de kinderen dit. Vooral de man in het 34 kilo zware pak had het zwaar.
De zaterdagavond begon traditie getrouw met de vader en zoon barbecue. Met na afloop lekkere marshmallows boven het vuur.  Na de barbecue begonnen we met het spannende Schepenspel. Er werd flink gehold door het warme bos. De teams moesten op zoek naar vier havens in het bos die herkenbaar waren aan een bel, fluit, lamp en ratel. Je moest wel oppassen voor de douane.
Zondagochtend zullen vele vaders de komende dagen nog wel voelen. Met een flinke warming-up voor een leuke kickboks workshop gegeven door Romano Duin en Rudsel Zinhagel. Daarna nog even de lunch en leuke spelletjes zoals voetbal, kubb, darten, sjoelen en boogschieten. Kortom een heerlijk weekend was het! Dat horen we ook uit de vele enthousiaste reacties die we krijgen. Heb je het vader en zoon weekend gemist? Of kijk je al weer uit naar de volgende? Zet dan 21 tot en met 23 juni 2019 in je agenda!

er waren zoveel leuke dingen op het vader en zoon weekend

 

We zijn weer gestart!

stokbroodje bakken boven het kampvuur tijdens het vader en zoon weekend 2018Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Het vader en zoon weekend 2018. Al vroeg in de middag kwamen de eerste vaders en zonen aan om de tent of caravan voor het weekend op camping Starnbosch neer te zetten. Daarna was het eten. Helaas wel binnen. Want we werden op een buitje regen getrakteerd. Daarna was het aan Sietse met zijn prachtige BMX flatland demonstratie. Ook de kinderen konden met behulp van Sietse zelf ook even een trucje proberen. En ter afsluiting van de eerste dag nog even lekker een stokbroodje bakken boven het kampvuur met voor papa een lekker kopje koffie er bij. Op naar morgen…..
Alle foto’s van vandaag zijn natuurlijk weer hier terug te vinden.

Kickboksen op zondag ochtend

Ook de kickboks instructeurs staan te popelen om te starten. Zo zullen Romano Duin en Rudsel Zinhagel jullie zondagochtend eerst een leuke demo laten zien en na een "warming up" gaan jullie zelf aan de slag. “We hopen dat we de zonen hun vaders eens goed in bedwang kunnen krijgen” zegt top kickbokser Romano Duin. Romano zelf heeft al heel wat belangrijke wedstrijden op zijn naam staan. Zo won hij afgelopen april al in de 2e ronde van het TKO een gevecht in de A klasse. Rudsel is ook een grote bekende in de kickbokswereld. Naast dat hij trainer is bij de sportschool van Ryan Simson in Almere heeft hij ook al heel wat belangrijke wedstrijden van wereldniveau gebokst. Sneller dan Lucky Luke. Maar dan met zijn vuisten en een goede hoge traptechniek. Beide zullen zij zondag van de partij zijn om jullie kennis te laten maken met deze prachtige vechtsport.

Romano en Rudsel, Jullie instructeurs op de zondagochtend

 

We zijn er klaar voor!

Wij zijn klaar om te beginnen aan het vader en zoon weekend 2018Nog even en we starten weer met ons jaarlijks feestje. Alle voorbereidingen zijn weer in volle gang. De organisatie is met het hele “kantoor” verhuisd van de woonkamer naar de voortent op de camping. Ook de catering staat weer geheel gereed. Alles weer netjes schoon en blinkend. Morgen nog even de boodschappen van Jumbo Kamphuis uit Dalfsen vers in ontvangstnemen. De T-shirts die wederom door Creavon in Dalfsen zijn gemaakt liggen ook weer netjes gestreken klaar. Vandaag is de camping ook nog even netjes schoongespoeld met een flinke bak water. Kortom we kunnen hier vanaf camping Starnbosch gerust roepen: Komen jullie maar! Wij staan te popelen… Jullie ook?

We trommelen jullie het bed uit

Moustapha Seck komt een workshop djembé voor ons doenOp zaterdagochtend wordt het flink trommelen geblazen. We gaan namelijk een djembé workshop doen onder leiding van Moustapha Seck. Misschien gaat er bij deelnemers die er al in 2010 bij waren een klein lichtje branden. Moustapha was toen ook al aanwezig op het vader en zoon weekend. Het leek ons wel weer leuk om hem terug te vragen. Moustapha komt met een hele berg djembés om voor ons een workshop te verzorgen. We komen allemaal aan de beurt om zelf een prachtig muziekstuk ten gehore te brengen. Hiermee is het programma voor het vader en zoon weekend compleet. We vernemen graag via onze facebook pagina wat jullie van het programma vinden. Hebben jullie er allemaal al zin in?

Opgave nog mogelijk tot donderdag

aanmelden voor het vader en zoon weekend is nog tot donderdag mogelijkDe opgave voor het vader en zoon weekend van komend weekend 1 tot en met 3 juni is nog tot aanstaande donderdag mogelijk! Dus heb je toch onverwachts komende weekend vrij, gaat de voetbal niet door of gewoon zin om er even met je zoon tussen uit te gaan? Het kan nog. We krijgen dan ook al leuke reacties op het komende programma. Alle vrijwilligers op de camping kijken ook weer uit naar jullie komst. Tipje van ons is om wel je zwembroek en zonnebrand mee te nemen want de temperaturen staan nog op hoog bij de weerdiensten.

weersverwachting voor het vader en zoon weekend 2018

Een hoop waakzaamheid op zaterdag middag

politiehonden demonstratie tijdens het vader en zoon weekendHet programma van de zaterdag middag wordt gevuld door politiehondenvereniging “De Trouwe Vriend”. En je begrijpt meteen dat er Politie op de been is tijdens het vader en zoon weekend. Maar deze agenten hebben wel vier voeten. De honden worden getraind voor het opsporen van voorwerpen van klein (9mm) tot een voorwerp zoals een kist, gereedschap, wapens of personen op basis van menselijke geur. Zo kun je de getrainde honden tegen komen voor orde handhaving op straat, voetbalwedstrijden of concerten. Wat deze honden allemaal kunnen laat de vereniging aan ons zien. Dus gedraag je netjes anders wordt je zo maar door deze dienders gearresteerd.
Nu is bijna het gehele programma bij jullie bekend. We houden het nog even spannend wat we op zaterdagochtend gaan doen. Maar daar horen jullie deze week meer over.
Heb je je nog niet aangemeld voor het vader en zoon weekend 2018? Dat kan nog hoor! Zelfs als je geen kampeermiddelen hebt. We hebben namelijk nog diverse accommodaties in de verhuur op camping Starnbosch beschikbaar.

T-shirts nog even te bestellen

T-shirt voor het vader en zoon weekend 2018De T-shirts voor het vader en zoon weekend zijn nog beperkt te bestellen. Tot dinsdag 22 mei zijn deze te bestellen tijdens uw aanmelding. Heeft u zich al aangemeld en wilt toch nog dat fantastische T-shirt behorende bij het vader en zoon weekend 2018 hebben? Dan kunt u de T-shirts hier los bestellen. Dit jaar hebben we de kleur burgundy gekozen. Een kleur die wat lijkt op donkerrood maar ook wel een beetje paars. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 104, 116/128, 140/152, 164, 176, xs, s, m, l, xl, 2xl en 3xl. Ook uw maat zit er vast bij! Na dinsdag zijn de T-shirts dan wel niet meer te bestellen maar aanmelden blijft gewoon mogelijk.

En de workshop voor dit jaar is……

we gaan kickboksen tijdens het vader en zoon weekendWe kunnen weer een stukje van het programma bekend maken. Traditie getrouw de laatste jaren hebben we een workshop op de zondag ochtend. Zo hebben we al eens Budo gedaan, capoeira en schermen. Dit jaar hebben we een workshop kickboksen op het programma staan. De workshop wordt verzorgd door Simsongym uit Almere. Daar zijn ze specialist in kickboksen. Het team staat onder leiding van achtvoudig wereldtitel winnaar Rayen Simson die zelf specialist is in het muay thai vechten. Vele toptalenten trainen dan ook onder zijn leiding in zijn sportschool.
Natuurlijk is de inschrijving van het vader en zoon weekend 2018 nog steeds geopend. Inschrijven is dus hier nog mogelijk. Komende week kunnen we het laatste spectaculaire onderdeel van het zaterdag programma bekend maken

Het avondspel kunnen we bekend maken

het spannende schepenspel tijdens het vader en zoon weekend 2018Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we altijd op zaterdagavond een spannend bosspel. Ook dit jaar staat er weer een spel op het programma. We gaan dit jaar namelijk het schepenspel doen. Alle deelnemers worden opgedeeld in teams die een schip besturen naar een vier tal havens in de buurt. De havens zijn herkenbaar aan lichten en geluiden en zo dus te vinden om een lading op te halen. Maar als je dan eenmaal een lading aan boord hebt is deze natuurlijk nog niet veilig. Het zou zomaar over boord kunnen slaan tijdens mist of storm die je tegen kan komen of bij een controle door de douane. Dus kan je weer terug naar de haven. Welk team heeft als eerste alle vier de havens bezocht?
De komende dagen kunnen we nog meer programma onderdelen van het vader en zoon weekend 2018 bekend maken. Opgave is natuurlijk nog steeds mogelijk. Klik voor opgave hier! Heeft u geen tent of caravan? Er zijn nog voldoende huur accommodaties tegen aantrekkelijke vader en zoon weekend tarieven te huren.

We gaan fietsen!

Sietse van Berkel beste flatland bmx'er van NederlandWe zijn blij om het eerste programma onderdeel voor het vader en zoon weekend van 2018 te kunnen bekend maken. We krijgen namelijk een bmx demonstratie. U kent ze wel die iets te kleine fietsjes waar je de gekste capriolen mee kunt uithalen. Sietse van Berkel die voor ons deze demonstratie geeft is ook al 2 jaar achtereen de beste flatland-bmx’er van Nederland. Hij reist ook de gehele wereld over om overal zijn skills te laten zien. Vandaag toen wij hem spraken om definitief alles rond te maken voor het komende vader en zoon weekend stond hij op het punt om met zijn fietsen af te reizen naar Senegal. Sietse laat ons op vrijdagavond genieten van zijn kunsten. Ben je zelf ook bmx’er? Of wil je het wel eens proberen? Sietse zal je zeker uitnodigen om het je te leren. Meer info over de bmx kunsten van Sietse vind je terug op zijn website www.actbmx.com

Sietse laat het publiek actief mee genieten

Nieuwe bewoners op komst

Vogelhuisjes van vorig jaar doen het goed!Tijdens het vorige vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend hebben we vogelhuisjes gemaakt. Een aantal van deze huisjes zijn op de camping opgehangen en nu heeft de onze (Robert en Franca) nieuwe bewoners gekregen. Een koolmees paartje zat al een tijdje rond het huisje te snuffelen en hebben dan toch besloten om de verhuizing te starten. Pa Koolmees is dan ook al behoorlijk wat nestmateriaal aan het aanvoeren. Hebben jullie je huisje een leuk plekje gegeven? Stuur dan een foto van deze naar onze facebookpagina. En natuurlijk horen we ook graag of jullie bewoners hebben gekregen.
Overigens loop de organisatie al in volle gang voor het komende weekend. Binnenkort gaan we het programma van de komende editie bekend maken. Opgave is natuurlijk hier nog mogelijk!

Het is weer zover!

De inschrijving van het 12e Vader en Zoon weekend is geopend! En zo het er naar uit ziet staat ons weer een hoop gezelligheid te wachten.
Er wordt al weer druk gebrainstormd over de programma onderdelen. Want welke leuke spelen en demonstraties moeten we dit jaar nu weer verzinnen. Het programma kunnen we dus nog niet aan jullie verklappen. Maar de mensen die de afgelopen jaren zijn geweest weten hoe gezellig het is bij dit vader en zoon weekend. Je kent het begrip vader en zoon weekend niet? Het vader en zoon weekend is dit jaar in het weekend van 1 tot en met 3 juni 2018. Een weekend vol met leuke “mannen dingen”. Want we hebben leuke spelen, entertainment en heerlijk eten. En vooral we hebben een hoop lol in dit weekend. Want wat is nou leuker dan kamperen met je pa! Kijk maar eens naar de foto’s van de afgelopen jaren.
De komende weken zal het programma beetje bij beetje bekend worden. Een hoop gezelligheid zal het ook dit jaar weer worden.

vrienden en familie weekendNieuw!
Als jullie het leuk vinden kunnen jullie vanaf dit jaar ook het volgende weekend mee doen! Nieuw dit jaar is namelijk het vriendenenfamilieweekend. De laatste jaren waren er tijdens onze weekenden vragen van mensen die niet zo in het programma paste en wij deze mensen dus teleur moesten stellen. Zoals bijvoorbeeld de vraag van een vader: “Ik  wil ook wel eens met mijn dochter komen”. Of de vraag “mogen opa en oma ook mee”. Dit alles hebben we nu opgelost. Tijdens het Vrienden en Familie Weekend is iedereen welkom. Opa en oma met de kleinkinderen, twee vriendinnen met hun zonen of gewoon u met de hele familie! Als jullie besluiten om dit weekend erbij te boeken kunnen jullie je kampeermiddelen kosteloos laten staan! Meer info en aanmelden kan op www.vriendenenfamilieweekend.nl

We komen op televisie!

Hugo, Marius en Jasper hebben een lekker toetje voor ons gemaaktZoals de deelnemers aan het vader en zoon weekend al weten zijn er voor het 24Kitchen televisieprogramma “De worsten van Babel” opnames gemaakt tijdens het weekend. Vandaag hebben we vernomen dat onze opnames zijn te zien in de uitzending van 8 augustus aanstaande om 19:00 uur op 24Kitchen. De uitzending zal dan gedurende de week nog een aantal keer worden herhaald.
Dus 8 augustus mogen we lekker met het bord op schoot voor de televisie eten. En de deelnemers van het vader en zoon weekend die bij de opnames waren weten welk toetje ze moeten maken die avond voor de dames thuis!

Voor je het weet is het al weer afgelopen

vader en zoon weekend 2017 weer een groot succesTja, wat ging het snel he? Maar we hebben wel genoten! Het hele weekend perfect weer en een zeer gezellige sfeer. We mogen wel spreken van een geslaagde programma keuze want voor iedereen zat er wel een uitschieter in. Zo hoorde we dat de Roofvogelshow goed in de smaak was gevallen. Maar ook het vogelhuisjes maken was een gezellige maar ook leerzame klus. Het is ook leuk om alle reacties van jullie terug te zien. Grappig vond ik dat een kind vooraf het Schermen niks vond en achter af als leukste van het weekend vond. En ook het eten was weer een succes.
We kunnen dus weer terug kijken op een zeer groot succes. Trots kunnen we jullie dan al weer mede delen dat er in 2018 ook weer een vader en zoon weekend zal plaats vinden. En wel van 1 tot met 3 juni 2018. Binnenkort zullen we de inschrijving hiervoor openen. We hopen jullie dan ook weer te mogen begroeten.

We gaan beginnen!

de eerste voor het vader en zoon weekend zijn binnenDe eerste zijn al binnen voor het vader en zoon weekend 2017. Karsten, Jasper en Edwin Huisman zijn al druk aan het zwaaien met stokken. Om alles op plek te krijgen in hun nieuwe vouwwagen. Het is nog wel even een puzzeltje zegt papa Edwin, maar het gaat ons wel lukken. Ze hebben er ook reuze zin in. Hun speciale vaderenzoonweekend shirts gingen ook gelijk aan toen we de shirts gingen uitdelen. Zie maar op de foto!

Aanmelden nog tot donderdagavond mogelijk

top weekend tijdens het vader en zoon weekendWanneer je denkt “ach ik heb wel zin in een feestje!” dan heb ik goed nieuws voor je. Aanmelden voor het vader en zoon weekend, welke aankomend weekend op camping Starnbosch wordt gehouden, is nog mogelijk tot donderdagavond 18:00 uur. Dus pak je zwembroek en roep je pa en druk samen op de knop aanmelden. Daar krijg je zeker geen spijt van. Voor slechts € 42,-- per persoon heb je een geheel verzorgd top weekend met een fantastisch programma!

De eerste deelnemers zijn al binnen!

de mama's mogen ook even op de camping komen kijkenHuh ben ik te laat dan? Nee hoor. Want dit weekend hebben we het vader en zoon opbouw weekend. En daar hebben een aantal gezinnen gebruik van gemaakt. Zo kunnen de moeders ook eens kijken waar de “mannen” terecht komen. De mama’s vinden alles hier er gezellig uit zien. Ze vonden het ook wel belangrijk dat de organisatie kennis kon maken met de drijvende motor achter de vaders en zonen. We hopen dat ook de dames er van genieten dit weekend op Camping Starnbosch. En dat de vaders en zonen trots alles aan hun kunnen laten zien. De zonen zagen gelijk kans om alles rondom het programma te vragen. Nou ook voor u is het gehele programma op de website te bekijken. We horen nog wel van de familie’s hoe hun weekend als voorbereiding was. Bent u zich nog vergeten aan te melden? Of heeft u op het laatste moment toch een weekend vrij gekregen? Aanmelden is natuurlijk nog mogelijk.

T-shirt tot woensdag te bestellen

T-shirt vader en zoon weekend 2017Voor de vaders en zonen die nog een T-shirt willen bestellen voor het komende vader en zoon weekend, en dit niet hebben gedaan bij hun aanmelding het volgende. De prachtig blauwe T-shirts met witte opdruk zijn nog te bestellen tot woensdagavond. Daarna zijn er nog beperkt t-shirts verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Waarbij wel geld op is op. Wilt u nog een T-shirt bestellen als u zich al heeft aangemeld dan kunt u hier nog T-shirts of extra T-shirts bestellen. Als u zich nog wilt opgeven voor het vader en zoon weekend kunt u zich hier het beste aanmelden en eventueel uw T-shirts bestellen.

Papa’s nog even buiten de deur

vaderdag tijdens het vader en zoon weekend 2017We hebben op zondagochtend nog iets in het programma opgenomen waar we voor de papa’s nog niet te veel kunnen uitweiden. Want op zondag 18 juni, tijdens de laatste dag van het vader en zoon weekend is het Vaderdag.En dan moet papa altijd verrast en verwend worden. De kinderen verwachten we op deze zondagochtend om half tien bij de recreatieruimte en de vaders verwachten we daar pas om tien uur. We weten dat we nu vele papa’s opzadelen met een twee weken lang durende nieuwsgierigheid maar geloof me papa’s, het is de moeite waard!

Wie wil er op televisie?

24Kitchen de Worsten van BabelJullie kennen vast wel die “lekkere” televisiezender 24Kitchen. Waar allerlei wereldberoemde chefs de heerlijkste gerechten bereiden. Of verre reizen worden gemaakt voor de heerlijkste ingrediënten. Nou die komen graag eens een kijkje nemen bij het vader en zoon weekend. Voor een nieuw televisieprogramma gaan Hugo, Jasper en Marius alias ‘De Worsten van Babel’ campings in Nederland langs om ter plekke een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Een uitdaging, want de chefs moeten het doen met de ingrediënten die ze vinden op de camping.
Je zou de jongens kunnen kennen als acteurs, bijvoorbeeld uit de serie Spangas, maar het zijn vooral drie goede vrienden die ontzettend van eten houden. Natuurlijk komen ze naar het vader en zoon weekend in stijl met een toepasselijke foodtruck. Misschien gaan ze ook wel wat lekkers voor ons klaarmaken.
En voor diegene die niet op de televisie mogen omdat ze stiekem het huis uit zijn geslopen om het vader en zoon weekend niet te hoeven missen. Geen probleem. We houden jullie wel uit het beeld hoor!
Hieronder kan je de promofilm van “De Worsten van Babel” bekijken. 

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?