fbpx

Balen, het is al weer afgelopen!

helaas is het vader en zoon weekend weer voorbijTsja dat is jammer. Het vader en zoon weekend van 2018 is al weer afgelopen. Maar we kunnen terug kijken op een top weekend. Zo begonnen we op vrijdag na een broodje shoarma met een bmx-demonstratie van Sietse van Berkel in het zwembad vanwege een verkeerd geplande bui regen. Sietse liet alle kinderen even proberen een trucje op zijn fietsen te doen. Zelfs toen zijn programma al voorbij was, was hij nog bezig met de kinderen. Daarna was het gezellig rond het kampvuur om daarboven een stokbroodje te bakken.
De volgende ochtend trommelde we de hele camping uit bed. We begonnen namelijk met een djembé workshop gegeven door Mustapha Seck. Een echte virtuoos op trommelgebied!. De middag stond in het teken van de politie/werk-hondenshow. Zeer indrukwekkend vonden de kinderen dit. Vooral de man in het 34 kilo zware pak had het zwaar.
De zaterdagavond begon traditie getrouw met de vader en zoon barbecue. Met na afloop lekkere marshmallows boven het vuur.  Na de barbecue begonnen we met het spannende Schepenspel. Er werd flink gehold door het warme bos. De teams moesten op zoek naar vier havens in het bos die herkenbaar waren aan een bel, fluit, lamp en ratel. Je moest wel oppassen voor de douane.
Zondagochtend zullen vele vaders de komende dagen nog wel voelen. Met een flinke warming-up voor een leuke kickboks workshop gegeven door Romano Duin en Rudsel Zinhagel. Daarna nog even de lunch en leuke spelletjes zoals voetbal, kubb, darten, sjoelen en boogschieten. Kortom een heerlijk weekend was het! Dat horen we ook uit de vele enthousiaste reacties die we krijgen. Heb je het vader en zoon weekend gemist? Of kijk je al weer uit naar de volgende? Zet dan 21 tot en met 23 juni 2019 in je agenda!

er waren zoveel leuke dingen op het vader en zoon weekend

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?