fbpx

Hoera, De inschrijving 2019 is geopend!

Ook dit jaar weer een leuk programma tijdens het vader en zoon weekendVandaag is de inschrijving voor het komende vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend geopend! Voor beide weekenden beloofd het weer een leuk programma te worden.

Vader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni 2019
Het programma krijgt voor het eerst een thema-avond er bij. Op de aankomst dag, vrijdag, hebben we de Duitse avond. Vol met al die lekkere Duitse lekkernijen bij het avond eten en een heuse party aan het einde van de avond. Natuurlijk zijn we ook bezig om het programma ook dit jaar met zeer leuke entertainment, workshops en spelen aan te vullen. Meteen aanmelden is hier mogelijk.

Vrienden en familie weekend van 5 t/m 7 juli 2019
Nieuw is het vrienden en familie weekend. Bij dit weekend mogen dus behalve de vaders en de zonen ook de mama’s, zusjes, opa’s & oma’s, de buren en al je andere vrienden mee komen. Bij dit weekend bieden we ook een leuk programma aan. In dit weekend zullen we ook gelijktijdig meerdere programma onderdelen laten plaatsvinden. Zodat iedereen iets kan zoeken naar zijn of haar keuze. Mama gaat lekker in de sauna terwijl papa en dochterlief mee doen met het bosspel. Natuurlijk hebben we in dit weekend ook naast een leuk programma aan sport en spel ook de catering inbegrepen. Er hoeft dus niet gekookt te worden. Meer informatie en aanmelden is mogelijk via de website www.vriendenenfamilieweekend.nl

U kent de weekenden niet? Het vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend zijn weekenden die vol zitten met vermaak door sport, spel en entertainment. Inclusief het avondeten op vrijdag en zaterdag en een heerlijke lunch op zondag middag. We proberen altijd een gevarieerd programma aan te beiden en bieden ook voldoende ruimte om even gezellig wat te drinken of om tot rust te komen. Voor meer indrukken kunt u het beste de video’s of foto’s bekijken op beide websites.

Heeft u er geen zin in om voor één weekend al die kampeerspullen bij elkaar te zoeken? U kunt ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief de weekenden verlengen. Zo kunt u een weekend ervoor, een weekend erna of zelfs beide er bij boeken. U kunt het weekend vooraf met uw hele gezin rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vrienden en familie weekend of vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Deze weekenden  kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.
Helemaal gezellig wordt het als u ook deelnemer bent aan beide weekend. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.
En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons verwarmde sanitair gebouw?

Heb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor deze weekenden op camping Starnbosch.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?