fbpx

Wij zoeken helpende handjes

Wij zoeken helpende handjes voor het vader en zoon weekendNiet iedereen weet het maar het vader en zoon weekend wordt geheel door vrijwilligers gedragen. Een groep enthousiaste kampeerders op camping Starnbosch heeft het stokje overgenomen toen een aantal jaren geleden de camping overging naar een nieuwe eigenaar. En deze groep staat nu aan het begin van hun zevende vader en zoon weekend. Alleen de laatste jaren stuit de groep op steeds hogere werkdruk bij de uitvoering van dit weekend. Zo zijn er altijd vele handjes nodig om de hele groep van eten en drinken te voorzien . Maar ook bij allerlei spelen kunnen we wat assistentie gebruiken. En als je dan met een klein team bent kan het wel eens te zwaar worden.
Nu zijn we dus op zoek naar jou, als je het leuk vindt om het team voor het vader en zoon weekend tijdens het weekend te ondersteunen.  Bijvoorbeeld om met de catering te helpen, wat varieert van de koffiekar die s ’morgens rond gaat, de salades en alles klaar maken voor de barbecue, de lunch-broodjes afbakken, lekkere maaltijden klaarmaken voor de vrijdagavond of het buffet opstellen.
Ook bij het sport en spel programma is er hulp nodig. Zo moet bijvoorbeeld een stormbaan ook volledig opgebouwd en ingepakt worden, bij bijvoorbeeld een bosspel zijn er spelonderdelen die bemand moeten worden en moet worden opgeruimd. En is er een demonstratie van iets is verlenen wij assistentie.
Meer informatie over dit alles en om je aan te melden als vrijwilliger kan je hier vinden.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?