fbpx

Wat voor gevolgen heeft het Coronavirus op ons weekend?

wat voor gevolgen heeft het corona virus voor het vader en zoon weekendWe willen jullie graag even op de hoogte brengen wat het coronavirus voor gevolgen heeft op het Vader en Zoon Weekend. Hierbij gaan we uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de overheid. We begrijpen dat de huidige situatie bij jou voor bezorgdheid en vragen kan zorgen. Daarom zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij.

De organisatie blijft doorgaan met het organiseren van het weekend. Ook aanmelden voor het weekend blijft mogelijk. Heeft u twijfels over uw deelname? U kunt tot zondag 7 juni 2020, de zondag voor het Vader en Zoon weekend, kosteloos uw deelname annuleren.

Mocht het coronavirus aanleiding geven dat wij volgens richtlijnen van het RIVM of de overheid het weekend moeten annuleren krijgen alle deelnemers die al een betaling hebben gedaan deze natuurlijk weer terug. Het is voor iedereen een onzekere tijd en de situatie verandert dagelijks. We kunnen dus nog niet zeggen of het Vader en Zoon weekend wel of niet door gaat. Om dus niet straks in tijd nood te komen blijven wij doorgaan met de organisatie.
Om je hierover up-to-date te houden zullen we jullie verder informeren als er meer bekend is.

Uiteraard blijven wij de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM op de voet volgen en passen we de maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is. Tenslotte pas op elkaar en zorg goed voor elkaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?