fbpx

Harly en Niels komen naar het vader en zoon weekend!

Harly in de roofvagelshow tijdens het vader en zoon weekendJa we kunnen jullie dan nu de eerste twee onderdelen van het programma van het vader en zoon weekend 2017 bekend maken. Het eerste is de komst van Harly. U kent Harly niet? Harly is de arend die voor elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles door het stadion in Deventer vliegt. En Harly komt met al zijn vogel vrienden een prachtige roofvogelshow geven op de Zaterdagochtend.
En op zondagochtend komt Niels. Niels geeft namelijk een workshop schermen. Hij leert ons alles over de floret. Je weet wel die speer die gebruikt wordt bij schermen. En verteld alles over de regels. En dan….. gaan we zelf aan de slag. Niels neemt namelijk voor ons allemaal een vest, masker en een floret mee. Wie van de deelnemers is het beste in deze oud Griekse Olympische sport?
Binnenkort hopen we nog meer onderdelen van het programma bekend te kunnen maken. Opgave voor het vader en zoon weekend 2017 is natuurlijk hier nog mogelijk. Hou onze website en facebook in de gaten want er komen nog mooie dingen voor het programma aan!

>schermen in het programma van het vader en zoon weekend 2017 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?