fbpx

Wie wil er op televisie?

24Kitchen de Worsten van BabelJullie kennen vast wel die “lekkere” televisiezender 24Kitchen. Waar allerlei wereldberoemde chefs de heerlijkste gerechten bereiden. Of verre reizen worden gemaakt voor de heerlijkste ingrediënten. Nou die komen graag eens een kijkje nemen bij het vader en zoon weekend. Voor een nieuw televisieprogramma gaan Hugo, Jasper en Marius alias ‘De Worsten van Babel’ campings in Nederland langs om ter plekke een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Een uitdaging, want de chefs moeten het doen met de ingrediënten die ze vinden op de camping.
Je zou de jongens kunnen kennen als acteurs, bijvoorbeeld uit de serie Spangas, maar het zijn vooral drie goede vrienden die ontzettend van eten houden. Natuurlijk komen ze naar het vader en zoon weekend in stijl met een toepasselijke foodtruck. Misschien gaan ze ook wel wat lekkers voor ons klaarmaken.
En voor diegene die niet op de televisie mogen omdat ze stiekem het huis uit zijn geslopen om het vader en zoon weekend niet te hoeven missen. Geen probleem. We houden jullie wel uit het beeld hoor!
Hieronder kan je de promofilm van “De Worsten van Babel” bekijken. 

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?