fbpx

Het is weer zover!

De inschrijving van het 12e Vader en Zoon weekend is geopend! En zo het er naar uit ziet staat ons weer een hoop gezelligheid te wachten.
Er wordt al weer druk gebrainstormd over de programma onderdelen. Want welke leuke spelen en demonstraties moeten we dit jaar nu weer verzinnen. Het programma kunnen we dus nog niet aan jullie verklappen. Maar de mensen die de afgelopen jaren zijn geweest weten hoe gezellig het is bij dit vader en zoon weekend. Je kent het begrip vader en zoon weekend niet? Het vader en zoon weekend is dit jaar in het weekend van 1 tot en met 3 juni 2018. Een weekend vol met leuke “mannen dingen”. Want we hebben leuke spelen, entertainment en heerlijk eten. En vooral we hebben een hoop lol in dit weekend. Want wat is nou leuker dan kamperen met je pa! Kijk maar eens naar de foto’s van de afgelopen jaren.
De komende weken zal het programma beetje bij beetje bekend worden. Een hoop gezelligheid zal het ook dit jaar weer worden.

vrienden en familie weekendNieuw!
Als jullie het leuk vinden kunnen jullie vanaf dit jaar ook het volgende weekend mee doen! Nieuw dit jaar is namelijk het vriendenenfamilieweekend. De laatste jaren waren er tijdens onze weekenden vragen van mensen die niet zo in het programma paste en wij deze mensen dus teleur moesten stellen. Zoals bijvoorbeeld de vraag van een vader: “Ik  wil ook wel eens met mijn dochter komen”. Of de vraag “mogen opa en oma ook mee”. Dit alles hebben we nu opgelost. Tijdens het Vrienden en Familie Weekend is iedereen welkom. Opa en oma met de kleinkinderen, twee vriendinnen met hun zonen of gewoon u met de hele familie! Als jullie besluiten om dit weekend erbij te boeken kunnen jullie je kampeermiddelen kosteloos laten staan! Meer info en aanmelden kan op www.vriendenenfamilieweekend.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?