fbpx

Privacybeleid

Privacybeleid vaderenzoonweekend.com

Onze verplichting met betrekking tot de geheimhouding van uw gegevens (privacy).

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy te kunnen waarborgen verstrekken wij dit bericht waarin wij aangeven op welke wijze uw persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt. 

De informatie die wij hebben verzameld.

Indien u ons een vraag voorlegt of om informatie verzoekt, vragen wij om uw naam, adres en e-mailadres. Als u geen e-mailadres hebt, verzoeken wij uw telefoonnummer door te geven zodat uw vraag per telefoon beantwoord kan worden. Deze informatie wordt niet voor een ander doel gebruikt en niet met anderen gedeeld.

De manier waarop wij de informatie gebruiken.

Wij gebruiken informatie van alle bezoekers samen om via onderzoek en statistieken onze website optimaal aan te passen aan de behoeften van onze bezoekers. Deze informatie wordt niet gebruikt om individuen te identificeren. Vaderenzoonweekend.com zal de persoonlijke informatie die u online verschaft niet verkopen, verhuren, uitwisselen of anderszins beschikbaar stellen aan derden. Uitsluitend wanneer Vaderenzoonweekend.com  door wet of rechterlijk bevel dan wel in het kader van samenwerking met overheidsinstanties bij een strafrechterlijk onderzoek hiertoe wordt verplicht, zullen persoonsgegevens worden overgedragen aan de desbetreffende instantie(s).

Onze verplichting met betrekking tot de veiligheid van gegevens.

Wij bieden te allen tijde de mogelijkheid om de door een bezoeker verstrekte gegevens ook weer te verwijderen. Om te verhinderen dat onbevoegden toegang krijgen tot de informatie, om de gegevensnauwkeurigheid te handhaven en om een correct gebruik van de gegevens te verzekeren, hebben wij zowel fysieke, elektronische als procedurele maatregelen genomen om voornoemde informatie die wij online hebben verzameld te beschermen en te beveiligen.

Portretrecht gepubliceerde foto’s.

U heeft het recht om gepubliceerde foto’s waarop u of uw kinderen staan afgebeeld te laten verwijderen. Ook is dit mogelijk via een email bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de locatie waar deze is gemaakt en de fotonaam. Gepubliceerde foto’s zullen wij nimmer (door)verkopen of verhandelen. 

behalve het verwijderen van deze foto kunt u verder geen (gerechtelijke)stappen tegen ons nemen. U bent immers zelf gaan poseren voor onze camera en er is duidelijk aangegeven war u de foto kunt terug vinden.

U mag overigens zelf de foto downloaden en eventueel uitprinten of afdrukken. Bij commercieel gebruik en op internet alleen onder vermelding van bron.

Hoe kunt u ons bereiken?

Indien u vragen of zorgen hebt over ons privacybeleid, kunt u ons deze melden met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?