fbpx

Programma vader en zoon weekend 2018

Hier nog even het programma van 2018:

Vrijdag 1 juni 2018

Sietse geeft een fantastische demo op zijn BMX fiets17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. Wat we eten houden we nog even geheim. Natuurlijk is het wel iets lekkers.

19:45 – 21:15 uur flatland BMX demo:
Sietse van Berkel is al 2 jaar lang de beste flatland BMX'er van Nederland. Wereldwijd laat hij zijn skills op zijn fietsen zien. En dan nu ook tijdens het vader en zoon weekend. Want Sietse geeft ons een demonstratie van al zijn kunnen op zijn fiets. Ook het publiek zal actief bij deze demonstratie betrokken worden.

21:15 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken:
Na de bmx demo van Sietse gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op.

gezellig stokbroodje bakken rond het kampvuur

Zaterdag 2 juni 2018

gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekend08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

10:00 – 11:30 uur: Djembé workshop
We trommelen jullie het bed uit met een workshop Djembé. De workshop wordt gegeven door Moustapha Seck die de workshop ook gaf tijdens het vader en zoon weekend in 2010. We zijn allemaal nu een paar jaartjes ouder dus dachten we dat het wel weer leuk is om djembé te leren spelen. De workshop zullen we in 3 groepen na elkaar doen.

politiehonden demonstratie tijdens het vader en zoon weekend14:00 – 15:00 uur: Politiehonden demonstratie
Het programma van de zaterdag middag wordt gevuld door politiehondenvereniging “De Trouwe Vriend”. En je begrijpt meteen dat er Politie op de been is tijdens het vader en zoon weekend. Maar deze agenten hebben wel vier voeten. De honden worden getraind voor het opsporen van voorwerpen van klein (9mm) tot een voorwerp zoals een kist, gereedschap, wapens of personen op basis van menselijke geur. Zo kun je de getrainde honden tegen komen voor orde handhaving op straat, voetbalwedstrijden of concerten. Wat deze honden allemaal kunnen laat de vereniging aan ons zien. Dus gedraag je netjes anders wordt je zo maar door deze dienders gearresteerd.

17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De vader en zoon barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Schepenspel
Dit jaar hebben we het spannende Schepenspel in het bosDe zaterdag avond staat altijd in het teken van een spannend bosspel. Deze keer hebben we het schepenspel. Jouw team moet vier havens langs om lading op te halen. Maar tijdens zo'n reis kan je douane, mist of storm tegen komen waarbij lading bijvoorbeeld over boord kan slaan. Dus weer terug naar de haven.... Welk team heeft als eerste de vier havens bezocht.

 

Zondag 3 juni 2018

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

10:30 – 12:00 uur: workshop Kickboksen
Rayen Simson geeft ons een workshop kickboksenKickboksen wordt de laatste jaren steeds populairder in Nederland. Mede te danken aan de successen van Rico Verhoeven. Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. De sport bestaat hierdoor uit verschillende stijlen.
De workshop wordt verzorgd door Simsongym uit Almere. Daar zijn ze specialist in kickboksen. Het team staat onder leiding van achtvoudig wereldtitel winnaar Rayen Simson die zelf specialist is in het muay thai vechten. Vele toptalenten trainen dan ook onder zijn leiding in zijn sportschool. Benieuwd of we nog top talenten vinden op het vader en zoon weekend.

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren.

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
Om het weekend af te sluiten hebben we nog een paar leuke programma onderdelen. Jullie hebben de keuze uit voetbal, boogschieten en dit jaar ook weer darten. Heb je dus thuis je eigen door "Barnie" gesigneerde dartpijlen? Neem ze dan mee voor het geluk!

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vader en zoon weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2019 en dan is er vast weer een vader en zoon weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.

 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping.
Wanneer je deelnemers in de familie hebt die ook deelnemen aan het stoere meiden weekend. En je maakt gebruik van dezelfde tent of caravan. Dan kun je deze de week tussen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend gratis laten staan.
Het vader en zoon weekend zit natuurlijk boordevol activiteiten. Een druk weekend zullen we maar zeggen. Om de spaarzame tijd die de meeste vaders met hun zonen kunnen besteden te verlengen hebben we het “vader en zoon opbouw weekend”. U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?


Kunt u zich nog geen beeld vormen van dit fantastische weekend. Kijk dan eens hier de films van het vader en zoonweekend 2014 of 2015.

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier

Zodra wij meer informatie voor u hebben over het programma vindt u het hier!

wat was er vorig jaar in dit weekend te doen? Hier kan je kijken wat het programma in 2016 te bieden had.