Programma vader en zoon weekend

We hopen natuurlijk dat je 21 tot en met 23 juni 2019 in je agenda geblokkeerd hebt. Dit willen jullie immers niet missen.
Het programma voor het weekend van 2019 is natuurlijk nog niet geheel bekend. Het programma van 2019 zal zeker net zo spectaculair zijn als voorgaande jaren. Misschien nog wel leuker. Want we zijn weer met leuke onderdelen voor het programma bezig. En ben je dan tenslotte in de stemming gekomen? Dan zou ik zeker op de knop "aanmelden" klikken.

Heb je geen idee wat het vader en zoon weekend is? Kijk dan eens hier naar het programma van vorig jaar.

Zodra er wat voor het programma van 2019 bekend is lees je het hier!

duitse avond bij het vader en zoon weekend 2019Vrijdag 21 juni 2019

17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. En dit jaar is dit geheel in een thema. We houden namelijk een hele foute Duitse avond. Dus vol met al het gezonde Duitse eten. Zoals lekkere curry worsten, braadworsten met zuurkool, reibekuchen en nog veel meer lekkers. Want waarom wachten tot oktober als het nu al kan!

19:45 – 21:15 uur Fußballabend / voetbalavond:
freestyler Josh leert ons leuke voetbaltrucjes tijdens het vader en zoon weekend 2019Bij een Duitse avond mag het voetbal ook niet ontbreken. Hoe vaak is het voetbal tussen Nederland en Duitsland een gesprek geweest. We delen de groep op voor en drietal leuke voetbal onderdelen. Eén daarvan is de freestyle workshop en demonstratie van Joshua. Joshua is een groots balkunstenaar en inmiddels bekend van TV en bij menig voetbalvereniging. Als jongste uit een gezin van vijf kinderen kreeg hij met twee voetballende broers op vroege leeftijd de balfeeling mee. Hierdoor beschikte hij al snel over een goede techniek. Vanaf zijn veertiende jaar hield Joshua zich specifiek bezig met het filmen van zijn balkunsten. Kijk hier maar is naar een filmpje. Hij observeerde zichzelf kritisch en streefde naar perfectie in elk opzicht. Vandaag komt hij ons ook een tal van deze trucjes leren.
De andere twee voetbal onderdelen houden jullie nog van ons tegoed. Weet wel dat op deze Duitse avond het heel normaal is dat we pas winnen in de laatste minuut!

21:15 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken:
Tussen de Duitse avond door gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op. 

Bierpul schuiven tijdens het vader en zoon weekend 201921:15 – 23:00 uur Vervolg Duitse avond:
Voor die gene die nog niet genoeg gefeest hebben vandaag gaan we gewoon nog even door. We zetten de gezellige duitse feestmuziek nog even aan en drinken er natuurlijk een gezellig Duits tapbiertje bij. En voor de kinderen een alcoholvrije sneeuwitje, die opa vroeger ook altijd maakte voor papa! Gezellig hapjes en een heuse bierpulschuif wedstrijd er bij en misschien nog meer leuke spelletjes maken de eerste avond gezellig af. Stop dus je lederhosen ook in de koffer, je duitse vlaggetjes en shirt. Want hoe gekker hoe beter!

Zaterdag 22 juni 2019

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.
 
10:00 – 11:30 uur: Spelonderdeel
We beginnen de zaterdagochtend met..... tja wat? We weten het nog niet. Al in eerdere edities van het vader en zoon weekend hadden we hier bijvoorbeeld de scouting, een kettingzaag demonstratie, djembé workshop. Ach er zal wel iets leuks komen. Als we het weten staat het zeker hier.

14:00 – 15:00 uur: demonstratie
Hier proberen we een leuke demonstratie op het programma te zetten. Vorig jaar hadden we de politiehonden. En nu?

gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekend17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De vader en zoon barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Avond-/bosspel
De zaterdag avond staat altijd in het teken van een spannend bosspel. Ook dit jaar gaan we iets leuks er van maken.  

22:00 - 23:30 uur: gezellig samenzijn
Voor die gene die nog gezellig een drankje willen drinken of even willen na kletsen over het bosspel hebben wij in de recreatieruimte de bar open. Natuurlijk doen we er nog een gezellig hapje ook bij. 
 

Zondag 23 juni 2019

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag. 

10:30 – 12:00 uur: workshop
Gebruikelijk hebben we op de zondagochtend altijd een workshop die je niet zo snel meer zal vergeten. Zo hebben we al op de zondagochtend een workshop kapoeira, kickboksen, budo en onder andere schermen gehad in de afgelopen jaren.

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren. 

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
Om het weekend af te sluiten hebben we nog een paar leuke programma onderdelen. Jullie hebben de keuze uit voetbal, boogschieten en dit jaar ook weer darten. Heb je dus thuis je eigen door "van Gerwen" gesigneerde dartpijlen? Neem ze dan mee voor het geluk! 

15:10 uur: Max Verstappen
Formule 1 GP van Frankrijk tijdens het vader en zoon weekendOok tijdens het vader en zoon weekend wordt er een formule 1 race gereden. Dit weekend zijn alle teams te gast op het circuit Paul Ricard voor de grote prijs van Frankrijk. En onder de deelnemers van het vader en zoon weekend zijn er natuurlijk ook vast wat formule 1 fans die Max of misschien een andere coureur willen aanmoedigen. Jullie zijn allen van harte uitgenodigd om de race mee te komen kijken op een groot scherm in onze recreatieruimte. Neem je Max Verstappen shirt of pet mee en kom er gezellig bij zitten voor het grote scherm. Er is voldoende plaats.

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vader en zoon weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2019 en dan is er vast weer een vader en zoon weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.   

 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor dit weekend.

Opbouw weekend, of blijven we langer?
Al jaren hebben we het vader en zoon opbouw weekend als extraatje om er bij te boeken. U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.

Maar dit jaar is het nog mooier. Want u heeft ook de mogelijkheid om het weekend erna voor ook € 40,-- er bij te boeken met dezelfde regeling voor onbewoond verblijf van uw kampeermiddelen. U hoeft dus niet voor 1 weekend alles tevoorschijn te halen.

Helemaal gezellig wordt het als u ook deelnemer bent aan het vrienden en familie weekend van 5 t/m 7 juli 2019. Dan heeft u dus de mogelijkheid om 4 weekenden te verblijven op camping Starnbosch. U komt het eerste weekend opbouwen en gaat gezellige dingen rondom de camping ondernemen of misschien wel lekker relaxen met uw familie. Het weekend er op is het vader en zoon weekend. Het weekend daar weer na kunt u weer even bijkomen van een week werken. En tenslotte het laatste weekend neemt u met heel uw gezin en/of vrienden deel aan het vrienden en familie weekend.

En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?

 

Kunt u zich nog geen beeld vormen van dit fantastische weekend. Kijk dan eens hier de films van het vader en zoonweekend 2014 of 2015. 

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier

Zodra wij meer informatie voor u hebben over het programma vindt u het hier!

wat was er vorige keren in dit weekend te doen? Kijk hier voor het  programma in 2016 en hier voor het programma van 2018.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?