fbpx

Programma vader en zoon weekend

We hopen natuurlijk dat je 12 tot en met 14 juni 2020 in je agenda geblokkeerd hebt. Dit willen jullie immers niet missen.
Het programma voor het weekend van 2020 is nog niet geheel bekend. Het programma van 2020 zal zeker net zo spectaculair zijn als voorgaande jaren.  En ben je dan tenslotte in de stemming gekomen? Dan zou ik zeker op de knop "aanmelden" klikken. Helaas kunnen we nog niet veel verklappen, omdat er nog hard aan het programma wordt gewerkt. Om voor de deelnemers die nog nooit zijn geweest toch een indruk te geven alvast een globale invulling van het programma 2020. Als er aanvullingen zijn op het programma lees je dat hier direct!

Heb je geen idee wat het vader en zoon weekend is? Kijk dan eens hier naar het programma van vorig jaar.

Vrijdag 12 juni 2020

17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. Afgelopen jaar hadden e hier een thema voor. We zijn nieuwsgierig wat we dit jaar krijgen voorgeschoteld. Het zal toch wel net zo lekker zijn als andere jaren?

19:45 – 21:15 uur Spel/workshop/voorstelling
freestyler Josh leert ons leuke voetbaltrucjes tijdens het vader en zoon weekend 2019Op de vrijdagavond staat er ook altijd een leuk onderdeel op het programma. Vorigjaar stond op dit tijdsstip Freestyle Josh die een wervelende workshop freestyle voetbal gaf. in 2018 stond er op dit tijdsstip een freestyle flatland BMX demo en andere jaren was er nog een gps-tocht, budo workshop, klootschieten en radiovossenjacht onder andere op het programma. Als bekend is wat we dit jaar gaan doen lees je het altijd hier!

21:00 – 22:45 uur EK voetbal:
Vanavond start het EK voetbal. En wel met de wedstrijd Turkije-Italië. In onze bioscoop op de camping hebben we voldoende plaats voor de voetbal verslaafde om toch niets van dit toernooi te missen. 

21:15 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken:
Tussen door gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op. 

21:15 – 23:00 uur Gezellige avond:
Voor die gene die nog niet genoeg gefeest hebben vandaag gaan we gewoon nog even door. We zetten de gezellige feestmuziek nog even aan en drinken er natuurlijk een gezellig drankje bij en nuttigen een gezellig hapje. Tijdens deze avond leert de groep elkaar wat beter kennen voor misschien nieuwe vrienden voor het leven.

Zaterdag 13 juni 2020

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.
 
10:00 – 11:30 uur: Klimmen, glijden en lok maken
Vorig jaar was dit toch een groots spektakel in het vader en zoon weekend. We beginnen de zaterdagochtend namelijk met een hoop lucht. Zo was er een leuke stormbaan, een 23 meterlange buikschuifbaan en een levend tafelvoetbalspel. Voor dit jaar proberen we weer iets soortgelijks in het programma op te nemen.

demonstratie en actief bezig zijn met de brandweer Dalfsen14:00 – 16:00 uur: Sport/spel/demonstratie
Ook voor dit programma onderdeel wordt er nog wat bedacht. vorig jaar hadden we bijvoorbeeld de brandweer van Dalfsen met een prachtige actieve demo maar we hebben ook wel eens een roofvogelshow, levend stratego, politiehondenshow en creatief vogelhuisjes maken gehad op deze zaterdagmiddag.

15:00 – 16:45 uur EK voetbal:
Vanmiddag is de wedstrijd Wales-Zwitserland. Om 18:00 uur Denemarken-Finland en om 21:00 uur België-Rusland. Deze wedstrijden zijn wederom te zien in onze bioscoop op de camping. 

gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekend17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De vader en zoon barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Bosspel
Zaterdagavond is er altijd een leuk spel in het bos. de truc voor de organisatie is om elk jaar een ander spannend spel in elkaar te zetten. vorig jaar was dat een qr-codetocht met leuke opdrachten. Maar ook lasergamen, stropersspel en een dropping met opdrachten stond al eens op het programma.

22:00 - 23:30 uur: gezellig samenzijn
Voor die gene die nog gezellig een drankje willen drinken of even willen na kletsen over het bosspel hebben wij in de recreatieruimte de bar open. Natuurlijk doen we er nog een gezellig hapje ook bij en porren we de barbecue nog eens op.
 

wushu workshop tijdens het vader en zoon weekendZondag 14 juni 2020

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag. 

10:30 – 12:00 uur: workshop
Tsja het wordt wel steeds moeilijker om hier wat nieuws te verzinnen. Elk jaar hebben we namelijk op zondagochtend een spectaculaire workshop. Zo was er al eens boksen, budo, schermen, wushu en capoeira. Iemand een idee voor een leuke workshop of een andere programma invulling? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren. 

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
gezellig nopg wat spelletjes op zondag middagOm het weekend af te sluiten hebben we nog een paar leuke programma onderdelen. Jullie hebben de keuze uit diverse spelletjes. Zo hebben we voor jullie onder andere mini golfbanen, haakse sjoelbak, hoefijzerwerpen, trekbiljart, spiegelschrijven, eiergooien, spijkerbroekhangen enz. 

15:00 – 16:45 uur EK voetbal:
Vanmiddag is de wedstrijd Engeland-Kroatië. In de avond bent u ook welkom om samen met ons de wedstrijd van Max Verstappen te kijken in de formule 1 race in Canada. 

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vader en zoon weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2019 en dan is er vast weer een vader en zoon weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.   

 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor dit weekend.

Opbouw weekend, of blijven we langer?
Al jaren hebben we het vader en zoon opbouw weekend als extraatje om er bij te boeken. U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 1,-- toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.

Maar dit jaar is het nog mooier. Want u heeft ook de mogelijkheid om het weekend erna voor ook € 40,-- er bij te boeken met dezelfde regeling voor onbewoond verblijf van uw kampeermiddelen. U hoeft dus niet voor 1 weekend alles tevoorschijn te halen.
En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?

Kunt u zich nog geen beeld vormen van dit fantastische weekend. Kijk dan eens hier de films van het vader en zoonweekend 2014 of 2015. 

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier

Zodra wij meer informatie voor u hebben over het programma vindt u het hier!

wat was er vorige keren in dit weekend te doen? Kijk hier voor het  programma in 2016, hier voor het programma van 2018 en hier voor het programma van 2019.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?