fbpx

Programma voor het vader en zoon weekend 2016

 

Vrijdag 27 mei 2016

17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk broodje shoarma voor jullie klaar maken. Naar eigen wens kan er sla, komkommer en allerlei sausjes worden toegevoegd.

gps tocht tijdens het vader en zoon weekend20:15 - 22:30 uur: gpstocht / geocaching
Vanavond gaan we op zoek naar het wachtwoord. Door een bezoek te brengen aan een aantal gps-punten kunnen jullie het geheim ontrafelen. Elke plaats op aarde wordt aangeduid met een gps code. Hoeveel graden oosterlengte en hoeveel noorderbreedte. Deze codes worden ook gebruikt om te zoeken op googlemaps maar ook voor je tomtom. In de meeste smartphones zit ook gps. Met een speciale app kunnen we de punten in het bos gaan bezoeken. Zorg dus dat je telefoon is opgeladen! Geen telefoon? Geen paniek! Per team is er maar eentje nodig. Lees hier hoe je de app installeert en instelt.
 

Zaterdag 28 mei 2016

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag. Brood is vooraf ook te bestellen

Axetreme team10:00 – 12:30 uur: Zaagdemonstratie Axetreme team
Het Axetreme Team toont allerlei trucjes met vlijmscherpe kettingzagen en bijlen. Zeer spectaculair om naar te kijken op deze jubileumeditie. Want heeft u wel eens een konijn gezaagd zien worden uit een boomstam binnen een paar minuten? En lukt het om 2 doorgezaagde boomstammen toch boven op elkaar te laten staan?

12:00 – 14:00 uur: lunch op eigen gelegenheid

14:00 – 16:30 uur: Levend Stratego
levend stratego tijdens het vader en zoon weekendMisschien hebben jullie dit bordspel wel eens gespeeld. Maar nu gaan wij het zelf spelen. Twee legers proberen elkaars vlag te veroveren. Het ene leger bestaat uit de mannen en de andere, je raad het al, de zonen. Iedereen krijgt een kaartje met wat je bent. Bijvoorbeeld sergeant, spion kolonel of zelfs wel een bom! En dan ga je de tegenpartij tikken om te kijken wie er “sterker” is. Wie verovert de vlag? De vaders of de zonen?


17:30 – 19:30 uur: Avond eten
gezellige barbecue tijdens het vader en zoon weekendHij mag natuurlijk niet ontbreken…. De vader en zoon barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Lasergamen.
lasergamen tijdens het vader en zoon weekendHet bos bij de camping verandert waarschijnlijk in een zeer groot slagveld. De vaders en zonen zullen we opsplitsen in groepen. De lasergamepistolen werken op infraroodstralen die niet zichtbaar zijn (net zoals de afstandsbediening van je t.v.) Voordeel hiervan is dat er geen echte laser gebruikt wordt en het dus ook niet schadelijk is voor je ogen. De sensoren zijn in het geweer ingebouwd, dus je hoeft ook geen vest aan! De lasergamepistolen hebben een bereik tot wel 40 a 50 meter.  Wanneer je geraakt wordt door de tegenstander verliest je geweer een beetje kracht en als je te vaak geraakt bent dan stopt deze er mee. Bij de spelleiding kan je dan weer je geweer laten activeren maar kost jullie team wel weer een levenspuntje. Welk team wint er met het minste levenspunten?

 

 

Zondag 29 mei 2016

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

capoeira tijdens het 10e vader en zoon weekend10:30 – 12:00 uur: workshop Capoeira
Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet 'gedanst' of 'gevochten/gespard', maar gespeeld. Dit woord geeft precies aan waar het in capoeira om draait: speelsheid, energie, beweeglijkheid en kameraadschap. Het spel vindt plaats in een kring van mensen, de roda. De workshop wordt gegeven door Zuzu die capoeira al beheerst vanaf zijn 10e jaar en in Nederland nu vele workshops en lessen geeft.

heerlijke lunch tijdens het vader en zoon weekend12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren.

14:00 – 15:30 uur: Spelen met de laatste energie
We raken allemaal nu een beetje uitgeblust! Of toch niet? Nee we gaan nog even gezellig voetballen, Kubb spelen of boogschieten

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het vader en zoon weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer helaas naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2016 en dan is er vast weer een vader en zoon weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje. 

Nog even vermelden waardig:
de deelnemers hebben weer reuze zin in het vader en zoon weekendHeb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping.
Wanneer je deelnemers in de familie hebt die ook deelnemen aan het stoere meiden weekend. En je maakt gebruik van dezelfde tent of caravan. Dan kun je deze de week tussen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend gratis laten staan.
Het vader en zoon weekend zit natuurlijk boordevol activiteiten. Een druk weekend zullen we maar zeggen. Om de spaarzame tijd die de meeste vaders met hun zonen kunnen besteden te verlengen hebben we het “vader en zoon opbouw weekend”. U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 35,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw?


Kunt u zich nog geen beeld vormen van dit fantastische weekend. Kijk dan eens hier de films van het vader en zoonweekend 2014 of 2015. 

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hier