fbpx

Wij zoeken helpende handjes voor het vader en zoon weekend 2020

bvrijwilligers gezochtNiet iedereen weet het maar het vader en zoon weekend wordt geheel door vrijwilligers gedragen. Een groep enthousiaste kampeerders op camping Starnbosch heeft het stokje overgenomen toen een aantal jaren geleden de camping overging naar een nieuwe eigenaar. En deze groep staat nu aan het begin van hun zevende vader en zoon weekend. Alleen de laatste jaren stuit de groep op steeds hogere werkdruk bij de uitvoering van dit weekend. Zo zijn er altijd vele handjes nodig om de hele groep van eten en drinken te voorzien . Maar ook bij allerlei spelen kunnen we wat assistentie gebruiken. En als je dan met een klein team bent kan het wel eens te zwaar worden.

Nu zijn we dus op zoek naar jou, als je het leuk vindt om het team voor het vader en zoon weekend tijdens het weekend te ondersteunen. Bijvoorbeeld om met de catering te helpen, wat varieert van de koffiekar die s ’morgens rond gaat, de salades en alles klaar maken voor de barbecue, de lunch-broodjes afbakken, lekkere maaltijden klaarmaken voor de vrijdagavond of het buffet opstellen.
Ook bij het sport en spel programma is er hulp nodig. Zo moet bijvoorbeeld een stormbaan ook volledig opgebouwd en ingepakt worden, bij bijvoorbeeld een bosspel zijn er spelonderdelen die bemand moeten worden en moet worden opgeruimd. En is er een demonstratie van iets is verlenen wij assistentie.

Wat verwachten we van jou:
Je bent 16 jaar of ouder of onder begeleiding van een ouder. Beschikbaar in het weekend van 12 tot en met 14 juni 2020. En draait graag mee in het team van het vader en zoon weekend voor assistentie met de catering of sport & spel. Man of vrouw maakt ons niet uit. Je bent representatief, want onze gasten zien jou als hun aanspreekpunt en dus gastvrouw/gastheer van het vader en zoon weekend.

Wat bieden we jou:
Een super gezellig weekend. Waarbij je in teamverband bezig bent en natuurlijk niet continu bezig bent maar ook nog tijd hebt om de gezelligheid mee te maken. Overnachten op de camping is mogelijk en voor jou natuurlijk kosteloos. Heb je familie of vrienden bij de deelnemers waar je slaapt of moeten wij een slaapplaats voor jou zoeken? We komen er wel uit. Kom je met een tent of caravan? We regelen een plaats voor je. Natuurlijk verzorgen wij ook eten en drinken voor jou, net als voor het hele organisatieteam, tijdens het weekend. Geef je op door dit formulier in te vullen en we nemen eerdaags contact met je op.

Bent u met meerdere personen? graag per persoon dit formulier invullen

Wilt u een "vinkje" zetten bij "ik ben geen robot" hieronder. Dit is helaas noodzakelijk om bergen spam E-mail te voorkomen.